Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Adela a Viktor zverejnili PRVÚ FOTO so synom: Wau, to musíte vidieť!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Adela Vinczeová a Viktor Vincze (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len včera sa Adela Vinczeová a Viktor Vincze pochválili krásnou správou - a síce, že ich synček Maximilián je už definitívnou súčasťou ich rodiny a manželia sa stali oficiálnymi "osvojencami". Hoci to bol dlhý a náročný proces, Vinczeovci nemôžu byť šťastnejší. A už zverejnili aj prvé spoločné FOTO so svojím malým pokladom!

Kým celý adopčný proces prebiehal, dvojica o dieťati nemohla prezrádzať žiadne detaily. Na verejnosť sa dostala len informácia, že ide o chlapčeka. Aktuálne však pre tvnoviny.sk prezradili, že sú z nich rodičia už oficiálne. „Právne už nevieme byť viac rodičmi, sme na úrovni tých biologických,“ prezradili s radosťou Adela s Viktorom. 

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci

 „Vzali sme si skoro 5-mesačné dieťa. Ja si neviem predstaviť, že by som ľúbila viac. Neviem si predstaviť, že by malo byť pre mňa podstatné, že vyšiel zo mňa,“  povedala otvorene moderátorka, keď v rozhovore zaznela otázka, či sa dá adoptované dieťatko milovať rovnako ako to biologické. No a keďže celý proces osvojenia prišiel do zdarného konca, rodičia sa odhodlali zverejniť aj svoje prvé spoločné foto. 

Rodinka sa zverila do rúk fotografky Kataríny Šlesárovej a vznikol nie úplne typický, no o to viac krásny záber, ktorý by pokojne mohol zdobiť titulku časopisu. „Už aj oficiálne, traja Vinczeovci," napísal pyšný otecko Viktor fotogradii so svojou milovanou maželkou a synčekom Maxíkom. 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela VinczeováSyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu